Kepezspor Türkiye Kupası’nda 3. turda

Kepezspor Futbol A.Ş., Denizli İdmanyurdu'nu penaltı atışlarında Fehmi, Sarkan, Emre Can ve Kadirhan'ın isabetli vuruşlarıyla 4-2 mağlup etti.

Kepezspor Futbol A.Ş., Denizli İdmanyurdu'nu penaltı atışlarında Fehmi, Sarkan, Emre Can ve Kadirhan'ın isabetli vuruşlarıyla 4-2 mağlup etti.

Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde büyük bir heyecan yaşandı. Kepezspor Futbol A.Ş., Denizli İdmanyurdu'nu penaltılar sonucunda mağlup ederek adını 3. tura yazdırdı. Normal süresi ve uzatmaları golsüz biten maçta nefesler tutuldu, turu getiren sevinç ise penaltılarda geldi. Maçın 90 dakikası 0-0 sonuçlandı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmadı ve karşılaşma penaltılara taşındı. Penaltı atışlarında Fehmi, Sarkan, Emre Can ve Kadirhan'ın golleriyle Kepezspor, rakibini 4-2 mağlup ederek turu geçen taraf oldu. Teknik Direktör Emin Pehlivanlar, 120 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayan futbolcuları kutlayarak, "Taraftarımızın desteğiyle bu başarıyı elde ettik" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de, "Türkiye Kupası'nda 3. tura yükselen futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Kepezspor'umuzun başarısı tüm şehrimize moral oldu" diye konuştu.

Manşetler

Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı
Üzerine kaya düşen işçi öldü
Isparta’da av koruma denetimlerinde 3 avcıya idari işlem
Mersin’de sigara kaçakçılarına operasyon: 4 tutuklama
Mersin’de selin vurduğu kırsal mahallelerde yaralar sarılıyor
Savrulan tır dorsesi faciaya sebep oluyordu
Antalya’da 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada acı Adli Tıp Kurumu önüne taşındı
Burdur’da etkili olan yağıştan dolayı yol çöktü