Kirazlıdere’de cuma akşamları müzik ziyafeti yaşanıyor

Isparta Belediyesi Kirazlıdere'de yaz akşamlarının huzur veren atmosferini, müziğin ritmiyle buluşturmaya devam ediyor.

Isparta Belediyesi Kirazlıdere'de yaz akşamlarının huzur veren atmosferini, müziğin ritmiyle buluşturmaya devam ediyor. Her cuma akşamı sanatçı Ertuğrul Kiraz, Kirazlıdere Amfi Tiyatro'da vatandaşlara müzik ziyafeti yaşatıyor.

Isparta Belediyesi, "Yaz Seninle Güzel" sloganıyla yaz akşamlarında vatandaşlara yönelik kültürel ve sosyal aktivite etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda kentin cazibe mekanlarından biri olan ve eşsiz manzarasıyla adeta büyüleyen Kirazlıdere'de cuma akşamı canlı müzik dinletisi düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Renkli anlara sahne olan gecede, sahne alan sanatçı Ertuğrul Kiraz, sevilen şarkıları kendisini dinlemeyen gelenler için seslendirdi. Kirazlıdere'nin eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleştirilen dinleti, vatandaşlardan tam not aldı. Alanı dolduran vatandaşlar, hep birlikte şarkılara eşlik etti, alkışlarla ve telefonlarının ışıklarıyla tempo tuttu. Isparta Belediyesi tarafından alanı dolduran vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

"Bu tür etkinlikler şehrimize bir ihtiyaçtı"

Isparta Belediyesi'nin düzenlediği yaz etkinliklerinden herkesin çok memnun olduğunu belirten vatandaşlar, "Bu tür etkinlikler şehrimize bir ihtiyaçtı. Güzel etkinlik oluyor. Cuma akşamına güzel bir faaliyet, keyifle dinlemeye çalışıyoruz. Fırsat buldukça geliyoruz. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz" dediler.

Manşetler

Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı
Alev alev yanan 3 katlı kafe restorant kullanılamaz hale geldi