Kırıkhan’da şehit anneleri onuruna yemek verildi

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kaymakamlık ve Kırıkhan Belediyesi 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri onuruna yemek verdi.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kaymakamlık ve Kırıkhan Belediyesi 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri onuruna yemek verdi.

Yemek programına Kaymakam Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Bestami Antepli, Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'un eşi Gülen Yavuz'da katıldı.

Yemek sonunda kaymakamlık ve belediye tarafından hazırlanan Allah'ın 99 isminin yazılı olduğu (Esma-ül Hüsna) tablolar, şehit annelerine hediye edildi.

Manşetler

Mersin’de abart egzoz kullanan araçlara ceza yağdı
Alanya’da DSİ’ye ait sulama borusu patladı, park halindeki otomobil suyla birlikte portakal bahçesine sürüklendi
Antalya’da sahibi olduğu markette tartıştığı 2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi
Adana’dan acı haber: Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu
Antalya’daki baba ocağına izne gelen 23 yaşındaki yedek subay hayatını kaybetti
Halı sahada ölüm kameraya yansıdı
Kahramanmaraş’ta 13 bin 720 adet sentetik ecza ele geçirildi
Isparta’da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheliye adli işlem
Park halindeki yolcu otobüsü alevlere teslim oldu
Isparta’da ‘içerisinde haşereler görüldüğü’ iddia edilen döner salonu mühürlendi