Kırıkkalespor, depremzede çocuklar için seferber oldu

TFF 3. Lig'de mücadele eden Kırıkkalespor, deprem bölgesindeki çadır kentlerde yaşayan çocuklar için oyuncak, forma ve futbol topu gönderdi.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Kırıkkalespor, deprem bölgesindeki çadır kentlerde yaşayan çocuklar için oyuncak, forma ve futbol topu gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen vatandaşlara spor camiasından da destekler sürüyor. 7.7 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Pazarcık ilçesinde AFAD tarafından kurulan çadır kentlerdeki depremzede çocuklar için TFF 3. Lig'de mücadele eden Kırıkkalespor tarafından oyuncak, forma ve futbol topları gönderildi.

Kırıkkale halkı olarak büyük bir yardım seferberliği başlattıklarını belirten Kırıkkalespor Başkanı Veli Uça, deprem bölgelerindeki çocuklar için de futbol topu, forma ve oyuncak gönderildiklerini söyledi.

Başkan Uça, "Kırıkkalespor camiası olarak özellikle depremzede çocuklar için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu yaraları sarmak için Kırıkkalespor olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Manşetler

Arsuz’da bahçe yangını geniş alana sirayet etmeden söndürüldü
Eşini ve kayınvalidesini bıçaklayan şahıs intihar teşebbüsünü canlı yayınladı
Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Hatay’da işçi servisi tırla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı