Kısa süreli yağış ve fırtına korku dolu anlar yaşattı

Adana'nın Kozan ilçesinde dün kısa süreli etkili olan şiddetli yağış ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Adana'nın Kozan ilçesinde dün kısa süreli etkili olan şiddetli yağış ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bucak bölgesinde aniden başlayan fırtına ile kaçan vatandaş evin güvenlik kamerasına yansıdı.

Meteorolojinin uyarsını sürdürdüğü yağışlı hava ve kuvvetli rüzgar Kozan'da etkili oldu. Bölgesel olarak etkili olan sağanak yağış ve fırtınaya vatandaşlar hazırlıksız yakalandı, zor anlar yaşandı. İlçeye bağlı Acarmantaş Mahallesi'nde Halil Seğmen'e ait evin çatısı uçtu. Fırtına yaşanmadan dakikalar öncesinde ev sahiplerinin bahçede otururken aniden eve kaçış anı ve sandalyelerin devrilmesi ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İlçe merkezinde de etkili olan sağanak yağışta su birikintisi oluştu. Bir caddede vatandaşın palet taşıma aracı ile karşıdan karşıya geçmesi dikkat çekti.

Manşetler

Su kanalına düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
Arsuz’da trafik kazası: 1 yaralı
Altınözü’de cipin motoru alevlere teslim oldu
Kendisinden haber alamayan şahıs evinde ölü bulundu
Mersin’de motosiklet kazası: 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Mersin’de yangın, tırlar hurdaya döndü
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama
Adana’dan geldiler, Osmaniye’de dolandırdılar
Zeytin bahçesine uçan patpatın sürücüsü öldü
Isparta’da bir haftada 34 aranan şahıs yakalandı