Kızılay’dan alevlerle mücadele eden ekiplere destek

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde çıkan orman yangınında görev yapan personele Kızılay ekipleri; kumanya, su ve ayran desteğinde bulundu.

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde çıkan orman yangınında görev yapan personele Kızılay ekipleri; kumanya, su ve ayran desteğinde bulundu.

Yayladağı ilçesi Arslanyazı Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkmıştı. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle alevler 16. saatte kontrol altına alınmıştı. Kızılay Hatay ekipleri yangın söndürme çalışmalarının yürütüldüğü bölgede görevli personele ve yangından etkilenen vatandaşlara destek verdi. Yangının başladığı ilk andan itibaren sahada aktif olarak görev alan ekipler, acil ihtiyaçların karşılanması için kumanya, su ve ayran dağıttı. Kızılay yetkilileri, ülke genelinde yangınla mücadele eden tüm ekiplere destek olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü