Kızıldağ’da futbol turnuvasında sona yaklaşılıyor

Adana'da bu yıl 11.'si düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası'nda sona yaklaşılıyor.1

Adana'da bu yıl 11.'si düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası'nda sona yaklaşılıyor.16 takım arasından 4 takım yarı finale kaldı.

Adana'nın Karaisalı İlçesine bağlı 1600 rakımlı Kızıldağ Yaylasında Karaisalı Belediyesi, Karaisalı Kaymakamlığı ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla organize edilen ve bu yıl 11.'si düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası, 29 Haziran 2023 tarihinde başlamıştı. 4 grupta 16 takım mücadele etti. 2 ay süren turnuva 20 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

Yarı finalde Yağıbasanspor, Eğlencebirliği, Döşekevi Kuşçusofulupor ve Bakiler Yeniköyspor takımları arasında oynanacak maçlarda 2 takım finale kalacak.

Yarı finale çıkan Yağıbasanspor takımının Antrenörü Burak Coşkun,"Yarı finale çıkarak son 4 takım arasına kalan, bizleri mahcup etmeyen futbolcularımı kutluyorum. Bizlere her zaman destek olan takımımızın isim sponsoru ve Fahri Başkanımız Mert Ali Karabulut'a, Takımımızın Başkanı Melih Doğan ve bizi seven, bizi destekleyen, emek veren herkese takımımız adına teşekkür ediyorum. Tüm Yağıbasan köy halkını yarı finale bekliyoruz" dedi.

Manşetler

Antalya’da haziranda 475 bin 54 sürücü denetlendi
İskenderun’da otluk alan yangını
Osmaniye’de akraba kavgasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti
Dörtyol’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltına
Mersin’de acı olay: Doğum gününde hayatını kaybetti, nikah günü defnedildi
Mersin’de 6 kilo 300 gram kubar esrar ele geçirildi: 2 tutuklama
Alara Çayı’nda 3 haftadır aranan gençten acı haber
Burdur’da otomobiller çarpıştı: 6 yaralı
Yayaya yol veren minibüse arkadan araç çarptı, kaza anı kamerada
El freni çekilmeyen traktör metrelerce ilerledi, yoldan geçen sürücü durdurdu