Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 122 ’torbacı’ tutuklandı

Adana'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda gözaltına alınan 212 şüpheliden 122'si tutuklandı.

Adana'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda gözaltına alınan 212 şüpheliden 122'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 22 Mart günü Adana İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından Kökünü Kurutma Operasyonu düzenlendi. 2 bin polisin katıldığı operasyonda özel harekat kapıları kırarak evlere girdi. Evlerde hassas burunlu köpeklerle arama yapıldı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Güvenlik güçleri operasyonda 212 şüpheliyi de gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınmaya başlayan şüpheliler sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 212 şüpheliden 122'si tutuklanırken, 25'i adli kontrol şartıyla, geri kalanı ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Manşetler

Sele teslim olan yollarda araçlar mahsur kaldı: Yaşanan zor anlar kamerada
İskenderun polisi kafe ve kıraathanelere uygulama gerçekleştirdi
Yağışlı havayla birlikte su dolan çukura düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Motosiklet alev alev yandı
Osmaniye’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
Osmaniye’de park halindeki motosiklet alev alev yandı
Kaza yapan araç köprünün korkuluklarında asılı kaldı, facia ucuz atlatıldı
Kozan’da sel sularında mahsur kalan araçları ekipler kurtardı
Eğirdir’de yuvarlanan kayaların tehdit ettiği bina tahliye edildi
Eğirdir Gölü’nde balık avlarken tekneden düşen adam boğuldu