‘Komando dede’ karısını baltayla öldürdü

Adana'da "Komando dede" olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni, karısını baltayla öldürüp ardından mahallenin muhtarına gidip teslim oldu.

Adana'da "Komando dede" olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni, karısını baltayla öldürüp ardından mahallenin muhtarına gidip teslim oldu.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Yeşil Bulvar üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, "Komando dede" olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci (70), 65 yaşındaki karısı Ayşe Cebeciyi sabah saatlerde balta ile saldırdı. İbrahim Cebeci, karısının başına defalarca balta ile vurarak öldürdü. Ardından Cebeci mahalle muhtarına giderek karısını öldürdüğünü söyledi. Muhtarın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri muhtarın yanında bulunan Cebeciyi gözaltına aldı.

Evde yapılan incelemelerinin ardından baltayla öldürülen Ayşe Cebecinin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

"Komando dede 3 yıl önce evinden dışarıya rastgele açıp ortalığı birbirine katmıştı"

İbrahim Cebeci bundan 3 yıl önce de silahla olay rastgele ateş açmış polisi alarma geçirmişti. Cebeci özel harekatın eve baskını ile etkisiz hale getirilmişti. O dönem Cebeci'nin eşi yaptığı açıklamada eşinin psikolojik sorunları olduğunu ilaç kullanmadığı zaman bu hale geldiğini söylemişti. İbrahim Cebeci, bayramlardaki ilginç dansı ve ağaca maymun gibi asılmasıyla gündeme gelmişti.

Manşetler

Osmaniye’de tefecilik ve silah ticareti operasyonu: Keman kutusundan otomatik tüfek çıktı
Isparta’da otomobil şarampole yuvarlandı: 1’i ağır 2 yaralı
Dörtyol’da TOFAŞ alevlere teslim oldu
Otoyolda tır bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
Isparta’da 18 suçtan 27 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Isparta’da uyuşturucu operasyonlarında 42 şüpheliye adli işlem
Serik’te sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu
Antalya’da ruhsatsız 4 av tüfeği ele geçirildi
Erzin’de bahçe duvarına çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
Hatay’da tırın yatak kısmından 5 kilo uyuşturucu çıktı