Kombisi patlayan ağır hasarlı bina, soğuk havada buz dağına döndü

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından akşam itibarıyla soğuk havanın etkili olduğu Malatya'da hasarlı bir binada oluşan dev buz sarkıtlar şaşırttı.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından akşam itibarıyla soğuk havanın etkili olduğu Malatya'da hasarlı bir binada oluşan dev buz sarkıtlar şaşırttı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından Malatya'da gece yarısı soğuk hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede hasarlı binaların önünde yaya geçişi kapatılırken, Şifa Mahallesi Zapcıoğlu Caddesi'nde bulunan 6 katlı bir bina da deprem sonrasında 4'üncü katta bulunan kombinin su kaçırmasıyla, alt katlarda bulunan dairelerde dev buz sarkıtları oluştu.

Adeta binayı kaplayan buz kitlelerini gören Turan Çobanoğlu, "İçeride su açık bırakıldı veya kombi patladı. Onlardan birinin suyu patladı bu şekilde buz kitlesi oluştu" dedi.

Manşetler

Burdur’da yük taşıyan araçlara yönelik denetimde 25 araç ve sürücüsüne idari ceza
Alevlere teslim olan 6 konteyner yandı
PTT kargo aracı ile dolmuş şoförünün trafik tartışması darpla bitti
Yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi: 3 tutuklama
Mahkemelerde ceza iptal muamması
Seyir halindeki tankerde yangın çıktı alevler ormana sıçradı
Polis silahla çevreye korku salan şahsı 100 kamerayı inceleyerek yakaladı
Maç sonu yaşanan kavgada 3 futbolcu yaralandı
Erzin’de hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Kaza yaptıktan sonra alevlere teslim olan tırdaki 2 kişi öldü, taşınan anguslar otobana yayıldı