KONGED’den Ankara çıkartması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara’da bir takım ziyaret ve programları hayata geçiren KONGED heyetinin temasları büyük yankı buldu.

İlk olarak Anıtkabir’de gerçekleşen resmî törenle programlarını başlatan heyet mozoleye çelenk bırakıp, şeref defterine de duygularını aktardı. Sonrasında TBMM’de siyasi partilerin Antalya milletvekillerini ziyaret eden KONGED heyeti İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Mhp Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik ile birtakım görüşmeler gerçekleştirdiler.

DUYGULARIN TARİFİ YOK

Meclis ziyareti sırasında AK Parti milletvekilleri ev sahipliğinde 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında mecliste gerçekleşen tahribatı da yerinde inceleyen heyet, sonrasında genel kurul salonuna geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın detaylarını paylaşan KONGED Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu: “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü ziyaretimiz de yaşadığımız duyguların tarifi yok, her Türk gencinin bu atmosferi solumasını diliyoruz” dedi. Milletvekillerinin ilgisinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Alveroğlu: “Ankara’da kendimizi evimizde hissettiren vekillerimize teşekkür ederim, yoğun çalışmaları arasında bize vakit ayırıp onurlandırdıkları için tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Manşetler

Damdan dama düşen çocuğu itfaiye kurtardı
Isparta’da motosikletin çarptığı genç kız 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Alanya’da merdiven altı kuru meyve ve pekmez imalathanesi mühürlendi
5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Devasa kayalar yolu ulaşıma kapattı
Antalya’da ’Allah korumuş’ dedirten 4 araçlı zincirleme kaza
Sulama kanalındaki dinamoları çaldılar, yakalandılar
Antalya’ya huzur havadan, karadan ve denizden 4 bin polisle geldi
Alanya’da refüje çıkan otomobil ağaçları devirdi
Dörtyol’da motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı