Konyaaltı Ligi galibiyetle bitirdi

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin son haftasında konuk takım Üsküdar Belediyesi'ni 38-25 mağlup eden Konyaaltı Belediyespor sezonu dördüncü sırada tamamladı.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin son haftasında konuk takım Üsküdar Belediyesi'ni 38-25 mağlup eden Konyaaltı Belediyespor sezonu dördüncü sırada tamamladı.

Süper Lig'de henüz ikinci sezonu olmasına rağmen Türkiye Kupası'nda final oynama başarısı gösteren Konyaaltı Belediyespor, ligin son haftasında evinde ağırladığı Üsküdar Belediyesi'ni de farklı mağlup ederek 22 hafta sonunda aldığı 34 puan ile ligi dördüncü sırada tamamladı. Karşılaşmanın ilk yarısını da 19-14 önde kapatan Mavi Kelebekler, maçı 38-25 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi. Uzun süre sakatlıklarla boğuşan milli oyuncu Ceylan Aydemir'in 9 golle yıldızlaştığı maçta, İvana da 7 golle skora katkı sağladı.

"Önümüzdeki sezonda da iddialıyız"

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, takımın kazasız belasız, ağır bir sakatlık yaşamadan ligi bitirmiş olmasının sevindirici olduğunu belirtti. Sezon başında koydukları hedeflerin çoğuna ulaştıklarını söyleyen Esen, sporcularını ve teknik heyeti mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Hem deplasmanda hem de evinde oynadıkları maçlarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür eden Esen, "Taraftarımız, iç saha veya deplasman ayrımı yapmadan bütün maçlarda takımımızın itici gücü oldular. Yeni sezonda da kendilerini yanımızda görmek istiyoruz" dedi. Maç öncesinde, gelecek sezon kadroda yer almayacak olan Zeljana Stojak ve Merve Özkaşıkçı'ya Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı ve Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Yöneticisi Şevket Korkut tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 2021-2022 Hentbol Kadınlar Süper Ligi, 29 Mayıs'ta oynanan maçlarla sona erdi.

Manşetler

Mersin’de müstehcen içerik paylaşan 140 hesaba işlem yapıldı
Mersin’de ikiz kardeşler ile iki kuzenin öldüğü kazanın sanığı hakim karşısına çıktı
Alanya’da kamyonet ağaca çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Osmaniye’de otomobilin motoruna sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Osmaniye’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza kamerada
SDÜ Tıp Fakültesi’nde sorular rüşvet karşılığında sızdırıldığı iddiası sınav iptal ettirdi
Antalya’da sahte kimlikle gayrimenkul dolandırıcılığı yapan 3 kişi tutuklandı
Düğününe günler kala kalbinden bıçaklanıp öldürülmüştü: Babasının sözleri duruşmaya damga vurdu
Devriyede kavgaya denk gelen polis, taşkınlık çıkartan 2 genci gözaltına aldı
Park ettiği motosiklet alev topuna döndü, diğer araçlara sıçramaması için hayatını hiçe saydı