Konyaaltı Meclisi’nde ‘faaliyet raporu’ onaylandı

Konyaaltı Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamayla kabul edildi.

Konyaaltı Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyet raporunun oylandığı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen başkanlık yaptı. 2020 faaliyet raporunun oylandığı madde de ise Başkan Esen CHP grubunun bulunduğu sıraya geçerek, 2020 yılı faaliyet raporu hakkında meclisi bilgilendirdi. Pandemiye rağmen önemli çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Esen, özellikle kırsala büyük yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Yayla yollarının asfaltlanması, 600 hektar mera alanın tohum ve gübrelenmesi, 20 bin hayvanın aşılaması gibi pek çok konuda çalışmalar yaptıklarını belirten Esen, kent merkezinde de özellikle yeşil alanlarının miktarını artırmaya dönük projeler yaptıklarını kaydetti.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Ak Parti, MHP ve İyi Parti gruplarından söz alan konuşmacılar ise faaliyet raporu ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Konuşmaların ardından yapılan oylamada 2020 faaliyet raporu, Konyaaltı Belediye Meclisi’nde Ak Parti’nin ret oyuna karşın oy çokluğuyla kabul edildi. Oylamanın ardından Konyaaltı Belediye Başkanı Esen tüm gruplara teşekkür etti.

KADIN HAKLARI VE KADINA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ KOMİSYONU KURULDU

Mecliste komisyon üyelerinin de seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerde Şevket Korkut 1. Başkan Vekili olurken, Ali Polat 2. Başkan Vekili seçildi. Divan Katibi ise İlter Aydın ve Hasan Akkoyun oldu. Büşra Özdemir, Demet Gündüz ve Meryem Gökay Balkıç encümen üyeliğine, Şevket Korkut, Hasan Kiraz, Bora Fidangül, Mustafa Çolak ve Ayla Duygulu imar komisyonuna, Özgür Erdoğan Hasan Hüseyin Ataşoğlu, Özlem Şahin, Mustafa Taşbaş ve Mahmut Ahı plan ve bütçe komisyonuna seçildi. Öte yandan mecliste eski komisyonlara ek olarak Kadın Hakları ve Kadına Şiddetin Önlenmesi Komisyonu kuruldu. Haber Merkezi

Manşetler

Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı