Konyaaltı’nda bayram öncesi ‘tatlı ve çikolata’ üretimi denetimi

Konyaaltı Belediyesi gıda denetim ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki tatlı ve çikolata üretimi yapan işletmelerde denetimlerini artırdı.

Konyaaltı Belediyesi gıda denetim ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki tatlı ve çikolata üretimi yapan işletmelerde denetimlerini artırdı.

Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca devam eden denetimlerini, bayram öncesi sıklaştırdı. Zabıta Müdürlüğü gıda denetim ekibi tarafından halk sağlığının korunması, sofraların sağlıklı yiyecekle buluşması amacıyla gıda üretim, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler denetimlerini özellikle vatandaşların bayram alışverişlerinde yoğun olarak tercih ettiği iş yerlerinde yoğunlaştırdı. Denetimlerde hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapılıyor.

"Önceliğimiz halk sağlığı"

Halk sağlığının kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "İlçemiz genelinde fırın, pastane ve imalathaneler de periyodik kontroller, gıda denetim ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Önceliğimiz halk sağlığı. Bu nedenle vatandaşlarımızın güvenli ve hijyenik gıdaya ulaşması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçe halkımız adına Konyaaltı'mızda sağlık ve hijyen standartlarına uygun üretim yapan işletmelere teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutlar, sağlıklı günler dilerim" şeklinde konuştu.

Manşetler

Burdur’da yangında mahsur kalan 2 kadını ekipler kurtardı
Şehit kızı polisler, babalarını andı
Cinayetle biten yasak ilişki davasında 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Ukraynalı kadın hayatının şokunu yaşadı, kurt köpeğiyle dalaşan kucağındaki köpeği parmağını parçaladı
Osmaniye’de tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Adana’da polis korteji nefes kesti
Hatay’da 52 göçmen yakalandı, 12 organizatör tutuklandı
Çocuklarını korumaya çalışırken kazada hayatını kaybeden annenin cenazesi Batman’a gönderildi
Antalya’da kasap dükkanında mide bulandıran görüntü: Zabıtalar gözlerine inanamadı
Osmaniye’de Polis Haftası’nda emniyetten bilgilendirme standı