Konyaaltı’nda çocuklar ara tatile tiyatro ile başladı

Konyaaltı Belediyesi sömerstir tatiline giren çocuklar için hafta sonu "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Konyaaltı Belediyesi sömerstir tatiline giren çocuklar için hafta sonu "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Konyaaltı Belediyesi yarıyıl tatiline giren çocukları tatilin ilk gününde tiyatro oyunu ile buluşturdu. Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin çocuklar için hazırladığı "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyunu çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Cumartesi ve pazar günü Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'ni aileleriyle birlikte dolduran çocuklar, hamsi balığı ile sihirli çiçeğin yaşamını konu alan oyunu çok sevdiklerini belirtti.

Tiyatro Akademisi tarafından çocuklara özel sahnelenen "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyununun çocuk izleyiciler tarafından çok sevildiğini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Sömestir tatilinin başında çocuklarımız için oyunumuzu yeniden sahnelemek istedik. Oyuna ilgi ve katılım oldukça yoğun oldu. Çocuklarımıza yönelik etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Manşetler

Evde ölü bulunan 16 yaşındaki çocuğun cenazesi teslim alındı
DNA testi işlemleri tamamlanan Kübra’nın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı
Motosiklet kazasında yaralanan genç, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"
Osmaniye’de 15 milyonluk kaçak ürün operasyonu: 3 tutuklama
Kübra Yapıcı cinayetinde şüpheliler birbirlerini suçladı
Kontrolsüz yıkımda yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı, 3 şüpheliye adli kontrol verildi
16 yaşındaki Hiranur’un öldürülmesi davasında sanığa müebbet
Mersin’de MİT destekli operasyonda DEAŞ şüphelisi yakalandı
Otelin çamaşırhanesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü