Konyaaltı’nda Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı HayatPark’ta etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, vatandaşları HayatPark’a davet etti.

Cumhuriyet’in 98’inci kuruluş yıl dönümü Konyaaltı’nda coşkuyla kutlanacak. Konyaaltı Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’ne armağan ettiği Cumhuriyet için çok özel etkinlikler hazırladı. ‘HayatPark’ta Cumhuriyet Bayramı Şenlikleri’ kapsamındaki etkinlikler, 29 Ekim Cuma günü saat 12:00’de bando gösterisi ile başlayacak. Akşam 22:00’ye kadar sürecek etkinliklerde sırasıyla çocuk tiyatrosu, farklı ülkelerin katılacağı dans gösterileri, 98. Yıl Cumhuriyet Çocukları Resim Yarışması ödül töreni, Atatürk ve yemek söyleşisi, çocuk korosu, Burcu Ayyıldız-Burcu Söylemez konseri, Kuva-yi Milliye tiyatro oyunu, Mavi Akustik konseri, Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası sahne alacak. Saat 12:00 ile18:00 arasında da çocuklar için eğlenceli atölyeler yer alacak.

CUMHURİYET’İ COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Atatürk’ün emaneti Cumhuriyet’i coşkuyla kutlamak için bütün vatandaşları şenliklere davet etti. Pandemi koşullarını dikkate alarak hazırlık yaptıklarını belirten Başkan Esen, “Türk Milleti’nin en büyük kazanımı Cumhuriyet’tir. Halkın egemenliğinin ilan edildiği, halk iradesinin üzerinde daha büyük bir irade olmadığını ilan eden Cumhuriyet’i her koşulda savunmak, coşkuyla kutlamak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Bayramımız şimdiden kutlu olsun” dedi.

Manşetler

Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı