Konyaaltı’nda nostalji rüzgarı

Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği "Gün Batımı Konserleri" etkinliğinde nostalji akşamı yaşandı.

Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği "Gün Batımı Konserleri" etkinliğinde nostalji akşamı yaşandı. "Sokakta 90'lar" adı altında gerçekleştirilen konserde, vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Konyaaltı Belediyesi'nin Kent Meydanı'nda gerçekleştirdiği "Gün Batımı Konserleri" ilçe sakinlerini müzikle buluşturmaya devam ediyor. Gün Batımı Konserleri'nde bu hafta 90'lara ait şarkılar seslendirildi. Sokakta 90'lar Grubu'nun verdiği "Sokakta 90'lar Konseri" vatandaşlara nostaljik bir akşam yaşattı. Konsere çok sayıda vatandaşın yanı sıra Duchenne Musküler Distrofisi (DMD) Aileler Derneği üyeleri de katıldı. Etkinlikte sahne alan Sokakta 90'lar Grubu müzisyenleri, o yılların en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Eski günlere yolculuk

90'ların unutulmaz şarkılarıyla dolu geçen konserde, vatandaşlar dans ederek doyasıya eğlendi. İlçe sakinlerinin bazıları bu şarkılarla gençlik yıllarını hatırlarken, gençler de eski şarkıları dinleyerek 90'lı yılları tanıma fırsatı buldu. Konser sonunda sanatçılara Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) öğrencilerinin hazırladığı mumluklar hediye edildi.

Manşetler

Isparta’da okul tuvaletine yerleştirilen kameralar bulunduğu yerden kaldırıldı
Adana’da 7 hırsızlık olayına karışan şüpheli yakalandı, "Pişmanım" dedi
Ters yönden gelen motosikletin otomobille çarpışma anı kamerada: 1 yaralı
Otomobille çarpışan hafif ticari araç yan yattı: 2 yaralı
Gazipaşa’da bıçaklı kavga: 2 yaralı, 4 gözaltı
Hatay’da 2 katlı müstakil ev alevlere teslim oldu
Sosyal medyadan kandırıp tecavüz ettiler, parasını ve telefonunu gasp ettiler
Asi Nehri’ne düşen genç kayboldu
Mersin’deki kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Araç yaya geçidinden geçmek isteyen vatandaşlara çarptı: 3 ölü, 3 yaralı