Konyaaltı’nda personele 1 ayda 4 eğitim

Konyaaltı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programları kapsamında personel, ekim ayı boyunca dört farklı dalda bilgilendirildi.

Konyaaltı Belediyesi, belediye çalışanlarına yönelik periyodik aralıklarla düzenlenen eğitimlerini sürdürüyor. İnsan Kaynakları Müdürlüğü, ekim ayı boyunca dört önemli konuda bilgilendirme eğitimi düzenledi. Ahmet Tunç ve Feslikan toplantı salonlarında düzenlenen eğitimlerde personel, uzman eğitmenlerden kalite, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, devlet memuru maaş hesaplama ve yangın eğitimi gibi konularda bilgilendirildi.  

AMAÇ KALİTELİ HİZMET

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitimin okul dönemiyle sınırlı olmadığını kaydetti. Bu anlayışla belediye personeline yönelik eğitimleri çok sık düzenlediklerini belirten Esen, eğitimlerin başka bir amacının ise vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek olduğunu aktardı. Esen, “Personelimizin alanındaki uzmanlığını pekiştirmesi, belediye çalışmalarına olumlu yansıyacaktır. Bunun geri dönüşü de vatandaşa kalite hizmettir” dedi.  

Manşetler

Kendisini polis/savcı olarak tanıtıp 1 milyon 500 bin lira dolandıran şahıs yakalandı
Finlandiyalı turist konakladığı otelde ölü bulundu
Zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Huzurevindeki son gününde dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Aranan şahıs bu kez dolaptan çıktı
Sadece uzman hekimlerin yapabileceği işlemleri yapan merdiven altı güzellik merkezine baskın
Osmaniye’de durdurulan tırda 41 kilo 600 gram uyuşturucu ele geçirildi
Alanya’da 9 araca trafikten men cezası
İsrailli organ şebekesini Adana polisi çökertti
Elektrikli bisiklet fabrikasındaki yangının büyüklüğü gündüz ortaya çıtı