Konyaaltı’nda psikolojik danışmalık hizmeti

Konyaaltı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlar için psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Konyaaltı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlar için psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, alanında uzman psikolog ve pedagoglar tarafından psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor. Psikolojik danışma hizmetinin ücretsiz verildiği merkezde, aile danışmanlığı, psikolojik destek, çift danışmanlığı, çocuk ergen danışmanlığı gibi konularda destek olunuyor.

"Ücretsiz danışmanlık hizmeti"

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle vatandaşların bu süreçte psikolojik olarak etkilendiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşların yaşadığı her sorunda daima yanlarında olduklarını belirtti. Bazı dönemlerde yaşanan sıkıntıları tek başına çözmenin zorluğuna değinen Esen, "Destek almamız gereken durumlar da söz konusu olabilir. Vatandaşlarımıza, alanında uzman psikologlarımız danışmanlık hizmeti veriyor. Danışan hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız ücretsiz bu hizmetimizden yararlanabiliyor" dedi.

"Randevu alma"

Psikolojik danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, Halk Masa iletişim numarasından üzerinden randevu alabildikleri belirtildi. Randevu seans aralıklarının kişiye göre düzenlendiği, 15-20 günlük periyotlarda gerçekleştirildiği kaydedildi.

Manşetler

Adana’da trafik denetimi: 60 araç sürücüsüne 495 bin lira ceza
Osmaniye’de mezarlıkta park halindeki araçta iki genç ölü bulundu
Osmaniye’de feci kaza: Motosiklet ve sürücüsü minibüsün altında kaldı
Mersin’de abart egzoz kullanan araçlara ceza yağdı
Alanya’da DSİ’ye ait sulama borusu patladı, park halindeki otomobil suyla birlikte portakal bahçesine sürüklendi
Antalya’da sahibi olduğu markette tartıştığı 2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi
Adana’dan acı haber: Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu
Antalya’daki baba ocağına izne gelen 23 yaşındaki yedek subay hayatını kaybetti
Halı sahada ölüm kameraya yansıdı
Kahramanmaraş’ta 13 bin 720 adet sentetik ecza ele geçirildi