Konyaaltı’nda Ramazan ayı denetimi

Denetimlerini aralıksız sürdüren Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla fırınlarda yaptığı denetimlerini sıklaştırdı.

Denetimlerini aralıksız sürdüren Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla fırınlarda yaptığı denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede hizmet veren ekmek, pide, pasta ve börek üretimi ve satışı yapan fırınlarda hijyen, ruhsat ve gramaj kontrolü gerçekleştiriyor. Vatandaşa satılan ürünlerin gramajları, un ve katkı maddeleri ile çalışanların ve iş yerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarının kontrol edildiği denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.

Denetimler sıklaştı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşların gıda ürünlerini daha sağlıklı tüketmeleri için yıl boyunca sürdürdükleri denetimleri Ramazan ayında sıklaştırdıklarını ifade etti. Başkan Eseni, "Ramazan ayı boyunca fırın, pasta ve tatlı imalathaneleri, şarküteri ve marketlere yönelik kontrollerimiz sürecek. Denetimlerimizde, öncelikle insan sağlığını tehdit eden unsurlara dikkat ediyoruz. Hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurallara uymayan işletmelere de gereken cezai işlemleri yapıyoruz" dedi.

Manşetler

Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı