Konyaaltı’nda senfonik rock konseri

Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve Solist Turgut Çıngı'nın sahne aldığı senfonik rock konseri müzikseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve Solist Turgut Çıngı'nın sahne aldığı senfonik rock konseri müzikseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Konyaaltı Belediyesi, Nisan ayı içerisinde düzenleyeceği etkinliklerden ilkini gerçekleştirdi. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi Tarık Akan Salonu'nda, Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve Solist Turgut Çıngı'nın sahne aldığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şef Buket Güzel yönetimindeki Oda Orkestrası'na piyano ile H. Anıl Edebale eşlik ederken, Turgut Çıngı da konserde solist olarak yerini aldı.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, vatandaşların konsere gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bostan, "Öncelikle Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen adına hepinize hoş geldiniz demek istiyorum. Oda orkestramızla bu güne kadar birçok proje gerçekleştirdik. Senfonik rock da bunlardan tanesi. Bu projeyi kıymetli sanatçımız Turgut Çıngı'ya sunduğumuzda, yoğun sahne programına rağmen bizleri kırmayıp memnuniyetle bizimle birlikte olacağını söyledi. Onunla ve oda orkestrası sanatçılarımızla birlikte bu projede çalışmış olmak bizim için çok kıymetli" dedi. Bostan, konuşmasının sonunda Turgut Çıngı ve Buket Güzel'e çiçek takdim etti.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı