Konyaaltı’nda spor kursları kırsal mahallelerde de yayılıyor

Konyaaltı Belediyesi, ilçedeki vatandaşları ücretsiz spor kursları ve etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi, ilçedeki vatandaşları ücretsiz spor kursları ve etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kurs ve etkinlikler, Konyaaltı'nın kırsalından merkez mahallelerine kadar birçok noktada gerçekleşiyor.

Konyaaltı Belediyesi, "Harekete Geç Konyaaltı" sloganıyla gerçekleştirdiği kurs ve etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, 7'den 70'e vatandaşlar, ilçenin kırsalından merkezine birçok noktada sporla buluşuyor. Futbol, basketbol, tenis, oryantiring, yoga, eğitsel oyunlar, sabah sporu, pilates ve güreş branşlarında gerçekleşen kurslarda vatandaşlar, uzman eğitmenler eşliğinde spor yapıyor. 3 Şubat tarihinde Konyaaltı'nın farklı noktalarında başlayan kurslar, 25 Mayıs'a kadar devam edecek.

Düzenlenen kurslar kapsamındaki pilates kursuna katılan kursiyer Nihal Ülger, "İlk olarak 3 yıl önce yogaya, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) başladım. Belediyenin pilates kursuna ise geçen yaz başladım. Diğer arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye ediyorum" dedi.

Manşetler

Burdur’da ormanlık alanda erkek cesedi bulundu
Adana’da raydan çıkan metro vagonu direğe çarptı
Osmaniye’de otomobil ile ticari araç çarpıştı: 6 yaralı
Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı
Kumluca’da hortum seraları vurdu, 10 dönüm alan zarar gördü
Antalya-Konya karayolunda kar etkisini sürdürüyor
Antalya’nın yüksek kesimlerinde karla mücadele, sahilinde deniz keyfi
Osmaniye’de akaryakıt tankerinde çıkan yangın söndürüldü
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde taciz içerikli mesajlara meslekten ihraç
Kahramanmaraş’ta trafik kazaları: 2 yaralı