Konyaaltı’nda yayla yolları onarılıyor

Konyaaltı Belediyesi, yayla yollarında ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Konyaaltı Belediyesi, yayla yollarında ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem yol iyileştirme hem de heyelandan etkilenen noktalarda onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yayla yollarındaki kullanımın artması üzerine harekete geçen belediye ekipleri, özellikle Çağlarca Mahallesi Sakarpınar Mevkii, Doyran Mahallesi Harımyurt Mevkii, Geyikbayırı Mahallesi 3776. Sokak ve Elmelik-Moryer bağlantı yolunda çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarla birlikte bozuk zeminler düzeltilirken, heyelan nedeniyle göçük oluşan yollar da onarıldı.

Yetkililer, Konyaaltı genelinde benzer yol bakım ve iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü ve ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışmaların planlı şekilde devam edeceğini belirtti.

Manşetler

Su kanalına düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
Arsuz’da trafik kazası: 1 yaralı
Altınözü’de cipin motoru alevlere teslim oldu
Kendisinden haber alamayan şahıs evinde ölü bulundu
Mersin’de motosiklet kazası: 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Mersin’de yangın, tırlar hurdaya döndü
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama
Adana’dan geldiler, Osmaniye’de dolandırdılar
Zeytin bahçesine uçan patpatın sürücüsü öldü
Isparta’da bir haftada 34 aranan şahıs yakalandı