Konyaaltı’nda yayla yolları onarılıyor

Konyaaltı Belediyesi, yayla yollarında ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Konyaaltı Belediyesi, yayla yollarında ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem yol iyileştirme hem de heyelandan etkilenen noktalarda onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yayla yollarındaki kullanımın artması üzerine harekete geçen belediye ekipleri, özellikle Çağlarca Mahallesi Sakarpınar Mevkii, Doyran Mahallesi Harımyurt Mevkii, Geyikbayırı Mahallesi 3776. Sokak ve Elmelik-Moryer bağlantı yolunda çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarla birlikte bozuk zeminler düzeltilirken, heyelan nedeniyle göçük oluşan yollar da onarıldı.

Yetkililer, Konyaaltı genelinde benzer yol bakım ve iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü ve ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışmaların planlı şekilde devam edeceğini belirtti.

Manşetler

Dörtyol’da demir yüklü tır devrildi
Osmaniye’de yağış nedeniyle yoldan çıkan araç uçuruma düşmekten son anda kurtuldu
Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi