Konyaaltı’nda yol trafiğe kapanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi, Uncalı Cadddesi üzerinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi, Uncalı Cadddesi üzerinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek. 4 Ağustos Pazartesi günü başlanacak olan çalışma kapsamında trafik ve yaya güvenliğini sağlamak için çalışma alanı trafiğe kapatılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü altyapı ve yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde bulunan Uncalı Caddesi üzerinde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek. Bölgenin jeolojik yapısından kaynaklı olarak yol, kaldırım ve zeminde meydana gelen deformasyonlar nedeniyle, yayaların ve araç trafiğinin güvenliğini sağlamak amacıyla yol ve kaldırımda güçlendirme çalışmaları yapılacak. 4 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan çalışmalarla birlikte, cadde geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatılacak. Yol boyunca devam eden çalışmalar kapsamında vatandaşların alternatif güzergâhların kullanılması önerildi. Çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacak.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü