Konyaaltı’nın bileği bükülmüyor

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol takımı, Süper Lig 17'nci haftasında deplasmanda karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK'yı 32-36'lık...

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol takımı, Süper Lig 17'nci haftasında deplasmanda karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK'yı 32-36'lık skorla mağlup etti.

Süper Lig 17'nci hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK'ya konuk olan Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol takımı, karşılaşmayı rahat kazandı. Başlangıç düdüğü ile birlikte iki takımın karşılıklı golleri ile dengeli giden maç, devre arasına Mavi Kelebekler'in 16-18 üstünlüğü ile girildi. İkinci devre maça tamamen üstünlük kuran Konyaaltı, maçı 32-36 kazandı. Resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 23 maça çıkaran Mavi Kelebekler, Avrupa'da da yoluna kayıpsız devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi olarak sportif faaliyetlere önem verdiklerini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hentbol liginde aldıkları başarılardan memnun olduklarını söyledi. Takımı tebrik eden Başkan Esen, hem Avrupa'da hem de ligde başarılı bir şekilde yoluna devam eden Mavi Kelebekler'i tebrik etti.

Manşetler

Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında
Ölüm parkta dinlenirken yakaladı
Ses sistemi, cam filmi ve abartı egzoz tespit edilen otomobilin sürücüsüne 14 bin 500 TL ceza
Adana’da ’organ ticareti’ şebekesi operasyonuna 9 tutuklama
Antalya’da öğrencilerin bulunduğu servis aracına sopalı saldırı
Evinde ölü bulunan Pakistanlı kadının oğlu tutuklandı
MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA: ANTALYA’NIN BİR STRATEJİK PLANI YOK
İYİ PARTİLİ AYKUT KAYA: TÜRK VATANDAŞI VİZE KAPILARINDA PERİŞAN
Huzurevinde 2 kişiyi öldüren zanlı tutuklandı
ANTALYA OSB’DEN ÇİN’E TİCARET KÖPRÜSÜ