Konyaspor ile Afyonspor dostluk maçında karşılaştı

Konyaspor, hatıra bilet gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacağı dostluk maçında TFF 2. Lig takımlarından Afyonspor'u 5-0 mağlup etti.

Konyaspor, hatıra bilet gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacağı dostluk maçında TFF 2. Lig takımlarından Afyonspor'u 5-0 mağlup etti.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda seyircisiz oynanan karşılaşma öncesi Konyaspor, depremden etkilenen şehirlerin plaka kodu ve "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız" yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı. Mücadeleye etkili başlayan Konyaspor maçın 14. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Adil Demirbağ'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. 40.dakikada ise Kondrad'ın yerden sert şutu ağlarla buluştu ve durum 2-0 oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. Etkili oyununu 2. yarı da sürdüren Konya ekibi 56.dakikada Muriç'in sert şutunu tamamlayan Mame Diouf'un golüyle durumu 3-0 yaptı. 58.dakikada ise Muriç'in açtığı ortaya şık bir kafa vuruşu yapan Mame Diouf takımının 4. kendisinin ise 2.golünü attı. 85. dakikada ise Robert Muriç'in yerden plase vuruşu ile durum 5-0'a geldi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Konyaspor sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Yeşil-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek.

Manşetler

Eşini ve kayınvalidesini bıçaklayan şahıs intihar teşebbüsünü canlı yayınladı
Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Hatay’da işçi servisi tırla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı