KONYSİAD'dan ASAT'a plaket

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt’a, KONYSİAD tarafından düzenlenen törenle plaket takdim edildi

ASAT Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt ile birlikte Genel Müdür Yardımcıları Ali Cumhur Doğan, İbrahim Tuncer ve Osman Yıldız ile bazı kurum yetkililerinin Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) yönetim kurulu başkanı İlhami Kaplan, eski başkan Bora Terzioğlu ve dernek yönetimi ile buluştu. 

Kısa bilgiler verdi
ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve Genel Müdür Yardımcılarından Osman Yıldız’ın görsel sunumlar eşliğinde yaptıkları konuşmalarda ASAT çalışmaları ve yatırımlarıyla ilgili kısaca bilgi verildi. Özelde ise Konyaaltı bölgesi içindeki kurum hizmetlerinden ve kısa zaman içinde tamamlanması hedeflenen yatırımlardan söz edildi.  Böylece Konyaaltı’nda faaliyet yürüten sanayici ve işadamlarının merak ettikleri bazı meselelerde ilk ağızdan yapılan açıklama ve somut verilerle mevcut soru işaretlerinin giderilmiş olduğu, dernek yönetimi tarafından ifade edildi. Özellikle Kemer’de en kısa sürede yapımı tamamlanacak olan modern arıtma tesisi, Oymapınar’dan su temini ve Boğaçayı projeleri katılımcılardan takdir topladı. Katılımcıların birlikte çektirdiği fotoğraflarla tören sona erdi. 

MAHSUM ALTAŞ

Manşetler

Zıpkın bacağına saplandı, ayağında zıpkınla hastaneye götürüldü
Motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde yara almadan kurtuldu
Satırla katledilen hemşirenin eşine ağırlaştırılmış müebbet talebi
Antalya’da tehditle para istedikleri iş yerini kurşunlayan 3 şüpheli tutuklandı
Burdur’da otomobille çarpışan traktör devrildi: 3 yaralı
Osmaniye’de feci kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Otobüste darbedilen yaşlı çift davasında, sanığın 2 yıl hapis cezası yaşı küçük olduğu için düşürüldü
Alanya’da alacak verecek meselesi kanlı bitti, 1 yaralı
Otobüs bagajında satılmak üzere gönderilen yaprak, lahana sarma ve dolmalara el konuldu
Kahramanmaraş’ta motosikletle tehlikeli sürüş kamerada