Köpek belirliyor, ekipler o bölgeyi arıyor

Adana'da depremden dolayı çöken 14 katlı binada arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Adana'da depremden dolayı çöken 14 katlı binada arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. 3 koldan yapılan ve arama-kurtarma köpeğinin de yer aldığı çalışmalarda, köpeğin tepki verdiği yerlerde ekipler aramalarına yoğunluk veriyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ili etkilemiş, Adana'da da bazı binalar yıkılmıştı. Depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları çıkarmak için çalışma başlatılırken, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesinde çöken 14 katlı binada da arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Gece saati olmasına rağmen AFAD, asker, polis, belediye personeli ve gönüllü vatandaşlar 3 koldan çalışma yürütürken, arama-kurtarma köpeği de ekiplere yardımcı oluyor. Ara ara enkaz üzerinde gezdirilen köpeğin tepki verdiği yere yoğunlaşan ekipler, bir can kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sırada enkaz altında bulunan vatandaşların yakınları da çalışmaları kenardan izleyerek, gelecek iyi bir haberi bekliyor.

Manşetler

Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama
Takibe alınan bottan, KKTC’de hakkında arama kararı bulunan firari çıktı
Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı