Köpek dehşetinin mağduru motokurye o anları anlattı: "Köpek kafasını çırpabilseydi etimi koparabilirdi"

Mersin'de ağızlıksız gezdirilen Rottweiler cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralanan motokurye Salih Türk, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Mersin'de ağızlıksız gezdirilen Rottweiler cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralanan motokurye Salih Türk, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Türk, "Köpek kafasını çırpabilseydi etimi koparabilirdi" dedi.

Merkez Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde sahibi tarafından sokakta ağızlıksız gezdirilen "Rottweiler" cinsi köpek, çocuklarını almaya giden Şadiye Armut'a saldırdı. Kadını sırt kısmından ısırarak yaralayan köpek, sahibi ve çevredekiler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılırken olay yerine sipariş teslimatı yapmaya gelen motokurye Salih Türk'e yöneldi. Yere düşen kurye köpeğin dişlerinden acı içinde kurtulmaya çalışırken, çevredekiler hayvanı uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı. Olayda her iki kişi de yaralanarak hastanede tedavi gördü.

"Köpek kafasını çırpabilseydi etimi koparabilirdi"

Saldırının ardından motokurye Salih Türk, dehşet anlarını İhlas Haber Ajansı muhabirine anlattı. Türk, "Ben sipariş teslimatı için oradaydım. Sipariş teslim edeceğim müşteri de zaten olay esnasında kavgada olduğu için mecbur teslimatı yapabilmem için ayrılmam gerekiyordu. Tam o sırada çocuğun elinden köpek kaçtı ve 30 kişinin arasından çarpa çarpa bana doğru geldi. Boynunu ve başını tuttuğum için sadece ayağımda ve bacağımda delikler oluştu. Eğer köpek kafasını çırpabilseydi ve kemiğe denk gelmeseydi etimi koparabilirdi" ifadelerini kullandı.

"En yakın zamanda gidip şikayetimi yapacağım"

Türk, köpeğin 1,5 yıldır aşısının olmadığını öğrendiğini ve en kısa sürede şikayetçi olacağını ifade ederek, "Hayvana zarar vermek istemedim, sadece tutmaya çalıştım ama hakim olamıyordum. Şu an ilaçlardan dolayı sağlıklı düşünemiyorum, sürekli uyuyorum. En yakın zamanda gidip şikayetimi yapacağım" diye konuştu.

Saldırıya uğrayan mağdurların şikayeti üzerine Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Köpek sahibi F.I. gözaltına alınırken, el konulan köpek Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağında gözetim altına alındı. Köpek sahibine yaklaşık 7 bin lira idari para cezası uygulanarak, adli işlem başlatıldı.

Manşetler

Kozan’daki cinayetle ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Tartıştığı kişiyi ayağından vurdu
Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi