Köpek gibi çöp karıştıran yaban domuzlarından şehir turu

Hatay'ın Defne ilçesinde aç kalan yaban domuzlarının çöpleri karıştırdıkları ve şehir turu attıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hatay'ın Defne ilçesinde aç kalan yaban domuzlarının çöpleri karıştırdıkları ve şehir turu attıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Defne'nin Dursunlu Mahallesi'nde aç kalan yaban domuzları, kente inerek çöp konteynerinde yiyecek aradı. Vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; 4 domuzun çöp konteynerinde köpek gibi çöpleri karıştırdığı, ardından konteynerden uzaklaşıp, bir süre daha evlere yakın noktada gezindikleri görülüyor.

"Depremden önce de vardılar ama depremden sonra daha çok gelmeye başladılar"

Eşinin çöp dökmeye giderken domuzları görüp korktuğunu belirten Emrah Vural, "Akşam saat 22.30'da eşim çöpü atmaya giderken domuzları gördü. Eşim çöp konteynerinde yaban domuzlarını gördüğünde domuzlar yukarıya doğru kaçıp gittiler. Geceleri korkudan dışarı çıkamıyoruz. Akşam 4 yaban domuzu gördük. Arabanın içindeyken eğlenceli ve keyifli olurken eşim gece çöp atmaya giderken korktu. Her akşam hemen hemen bu evlerin çevresinde görürsünüz. Yaban domuzu dışında tilki ve akrep çıkıyor. Depremden önce de vardı ama depremden sonra daha çok gelmeye başladılar" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Side büyük plajda günübirlik 15 işletme yıkıldı
Mersin’de depoya baskın binlerce litre kaçak alkol ele geçirildi: 1 tutuklama
Polis evde 8 binden fazla ilaç ele geçirdi: 1 tutuklama
Çuvaldan 14 bin paket kaçak sigara çıktı
Kumluca’da yağmur ve hortum seraları vurdu
Eşiyle tartışıp camdan atladığı iddia edilen 5 çocuk babası hayatını kaybetti
İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı