Korkmaz: "Mağlubiyetin sorumlusu benim"

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından mağlubiyete çok üzüldüğünü ve sorumlusunun kendisi olduğunu kaydetti.

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından mağlubiyete çok üzüldüğünü ve sorumlusunun kendisi olduğunu kaydetti.

Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor sahasında ağırladığı Adana Demirspor'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, geçen haftaki oyun ve skor ile bu haftaki oyun ve skor arasında farkın kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Oyunun birinin tepede birinin dipte olduğunu ifade eden Korkmaz, "Açıkçası bu beni çok üzdü. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Tabii ki mağlubiyetin sorumlusu benim. Ama böyle olmamalıydı. Önümüzde maça konsantre olacağız ve odaklanacağız" diye konuştu.

"Borja'nın yokluğunu hissediyoruz"

Takımdaki eksik oyuncular hakkında bilgi veren Korkmaz, "Borja'nın yokluğunu hissediyoruz. Savunmadan hücuma çıkışta önemli bir futbolcu. O, 4 hafta olmayacak gibi görünüyor. Oradan büyük sıkıntı yaşıyoruz. Emre Akbaba bu takım için de çok önemli. Hücuma çıkışta pas dağılımında bizi çok rahatlatıyordu o da 3 hafta olmayacak. Bu iki oyuncu bu takımın önemli parçalarından. Eksikliklerini hissediyoruz" açıklamasını yaptı.

Manşetler

Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi
Mersin’de tehlikeli yükleme yapan kamyon sürücüsüne ceza yağdı
20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç kadın toplantı için beklediği dayısının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmiş
Burdur’da haksız fiyat artışına 3 milyon 222 bin lira ceza
Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada
Kendisini döven komşusunu vurup tutuklandı: "Gururuma yediremedim, vurdum"
Burdur’da fuhuş operasyonu: 3 tutuklama
Sevgilisinin eski erkek arkadaşını öldürdü: Balkondan balkona atlayıp kaçmak istedi
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından bilgilendirme ve farkındalık eğitimi