Korkuteli Ziraat Odasında Musa Büyükçetin 5’inci kez başkan seçildi

Antalya (İha) Korkuteli Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Musa Fikri Büyükçetin 5'inci kez kazandı.

Antalya (İha) Korkuteli Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Musa Fikri Büyükçetin 5'inci kez kazandı. Yaklaşık 19 bin kayıtlı üyesi bulunan Korkuteli Ziraat Odasına bağlı 59 delegeden 42'sinin oyunu alan Mevcut Başkan Musa Fikri Büyükçetin tekrar başkan seçilirken, diğer adaylardan Ömer Yıldırım ve Metin Tav ortak başkanlık 17 oy aldı.

Musa Fikri Büyükçetin yönetiminde Korkuteli Ziraat Odası Meclisi şu isimlerden oluştu: " Musa Fikri Büyükçetin, Mehmet Özkan, Soner Akkanat, Hasan Ali Ayekin, İlhan Tolaman, Bayram Akar, Zeki Kurt".

Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, "Beşinci kez seçim kazandığımız için çok mutluyuz. Ziraat odası seçimlerimiz odamıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun. Buraya kadar gelip bizleri destekleyen kongremize misafir olan tüm katılımcılarımıza ayrıca tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Manşetler

Mersin’de misket büyüklüğünde dolu etkili oldu: Orman ve bahçeler beyaza büründü
Antalya-Isparta karayolunda işçileri taşıyan minibüs ile beton mikseri çarpıştı: 7 ölü, 7 yaralı
Tarihi çarşıda motosiklet kazası: Yayaya çarpıp kaçtı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 7 ölü
Tarsus’ta narkotik operasyonu: 95 şüpheli deşifre edildi, 40 tutuklama
Alanya’da traktör sürücüsünün cenazesi yakınlarına teslim edildi
Alanya’da 75 bin kullanımlık uyuşturucu madde ele geçirildi: 2 gözaltı
Osmaniye’de yağış felaketi: Yollar kapandı, ulaşım aksadı
Osmaniye’de yağış sonrası heyelan: Bazı evlerin çevresinde çatlaklar oluştu
Kahramanmaraş’ta kaçak telefon ve sigara operasyonu