Korsan taksi taşımacılığı yapan sürücü ve yolculara ceza

Antalya'da polisin asayiş uygulamasında korsan taksi taşımacılığı tespit edilen otomobil 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Antalya'da polisin asayiş uygulamasında korsan taksi taşımacılığı tespit edilen otomobil 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Akdeniz Bulvarı üzerinde "Korsan Taksi Taşımacılığı" yaptığı şüphesi ile durdurulan otomobilde şoförün araçtaki iki kişiyi uygulama üzerinden iletişim kurup Akdeniz Bulvarı üzerinde aldığı tespit edildi. Olay yerine çağrılan trafik ekiplerince, şoför olan M.K. isimli şahıs ile yolcu olan F.K. ve İ.E. isimli şahıslara trafik idari para cezası uygulanırken, araç 60 gün trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Manşetler

Antalya’da Fransız turistin 3 saatlik vicdan nöbeti
Manavgat’ta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı
Jandarmadan kaçak silah operasyonu: 4 gözaltı
İki otomobilin kavşakta çarpışma anı kamerada
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bahçeye uçtu
Manavgat’ta feci kaza kamerada: 1 yaralı
Otomobil, iş yerine girdi: O anlar kameraya yansıdı
3 yaşındaki çocuğu hastaneye yetiştirmek için polis eskortluk yaptı
Ev alma hayaliyle 1 milyon TL ödeme yapan depremzede, aynı evin 6 kişiye daha satıldığını öğrendi
Antakya’da metruk bina yangını kontrol altına alındı