KOTAN, OYUNU KONYAALTI SİTELER OKULUNDA KULLANACAK

KOTAN, OYUNU KONYAALTI SİTELER OKULUNDA KULLANACAK

CEM KOTAN, KONYAALTI’NI SANDIĞA ÇAĞIRIYOR:
“OY VERİN, SANDIĞA SAHİP ÇIKIN”

Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Siteler Mahallesi'nde eşi Demet Ayne Kotan ile birlikte oyunu kullanacak olan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, tüm vatandaşlara sandığa gitmeleri ve oylarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, pazar günü yapılacak seçimler için herkesin vatandaşlık sorumluluğuyla oy kullanmasını istedi.
31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli idareler Genel Seçimleri'nde Antalya için büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarının yanı sıra belediye meclisi üyeliği ve muhtarlık seçimleri olmak üzere vatandaşın 4 oy kullanacağını hatırlatan Kotan, oy vermenin hem  vatandaşlık hem de bir Cumhuriyet görevi olduğunu söyledi.
Bu seçimin yalnızca bir yerel seçim değil aynı zamanda erken genel seçime giden bir yol olacağına dikkati çeken Cem Kotan, vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını, oy verdikten sonra gerekirse sayımı izlemelerini istedi.

KOTAN SİTELER’DE OYUNU KULLANACAK
Kotan sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim çalışmasına katılan, bizleri desteyen herkese teşekkür ediyorum, 31 Mart Pazar günü ailem ile birlikte Siteler İlkokulunda oyumu kullacağım. Herkesi sandıklara, vatandaşlık görevini yeride getirmeye davet ediyorum. Yüksek bir katılımla Konyaaltı'nda demokrasi şöleni yaşatalım" dedi.

Manşetler

Seyir halindeki otomobil dereye uçtu, sürücü yaralandı
Antalya’daki rüşvet ve yolsuzluk davasında tahliye edilen 3 sanık yeniden hakim karşısında
Burdur’da bıçaklı kavga: 5 yaralı
Antalya’da bayramda 43 uygulama noktasında 3 bin 217 personel görev başında
‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçtı: 230 bin lira ceza kesildi
Mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı
Osmaniye’de trafik kazası 1 ölü 3 yaralı
Kozan’da zabıta ekiplerinden bayram denetimi
Antalya’da 20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Reyhanlı’da konteyner alevlere teslim oldu