Kovada Gölü Milli Parkı’nda yaban hayatı fotokapana yansıdı

Isparta'daki Kovada Gölü Milli Parkı'nda yaban keçisi, yılkı atları, kurt, sincap ve geyiğin görüntüleri fotokapana yansıdı.

Isparta'daki Kovada Gölü Milli Parkı'nda yaban keçisi, yılkı atları, kurt, sincap ve geyiğin görüntüleri fotokapana yansıdı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Kovada Gölü Milli Park Şefliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında milli parkta yaban hayatı görüntülendi. Fotokapanlara yansıyan karelerde yaban keçisi, yılkı atları, kurt, sincap ve geyik gibi türler yer aldı.

Fotokapanlarla yaban hayatı envanteri güncelleniyor

Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, fotokapan çalışmalarıyla yaban hayatı envanterinin güncellendiği belirtilerek, "Doğanın gizli kahramanlarını yakından takip ediyoruz. Yaban keçisi, geyik, yılkı atı ve daha fazlası. Doğal mirasımızı korumak için sahadayız" ifadelerine yer verildi.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü