Köy okulları ve öğrencilere anlamlı dokunuş

Adana'da Feke Belediyesi, kırsal mahallelerde kent merkezine uzak okulları ve sınıfları boyayarak öğrencileri sevindirdi.

Adana'da Feke Belediyesi, kırsal mahallelerde kent merkezine uzak okulları ve sınıfları boyayarak öğrencileri sevindirdi.

Feke Belediyesi tarafından Ormancık, Oruçlu ve Süphandere Mahalleleri'nde gerçekleştirilen çalışmalarda okullar yenilenirken, Başkan Cömert Özen'in öncülüğünde ilçeye gelen berberler erkek öğrencilerin saç tıraşlarını yaptı. Hasat dönemi nedeniyle yoğun mesaide olan aileler, kent merkezine gitmek yerine öğrencilerin ayağına gelen hizmet için teşekkür etti. Çocuklar ise büyük sevinç yaşadı.

Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, "Okullarımızı boyayarak, öğrencilerimize tertemiz sınıflar hazırladık. Berber hizmetiyle de onları yormadan okula başlamalarını sağladık. Böylece miniklerin gönüllerine dokunmak, hayallerine ortak olmak istedik" dedi.

Proje sorumlusu Erkan Özen ise yıl boyunca öğrencilerin kişisel bakım ve eğitimlerine destek olmak için çalışmaların süreceğini, belediye başkanının talimatıyla ilçedeki köy okullarında faaliyetlerin devam ettiğini kaydetti.

Manşetler

Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi
Mersin’de maaşlarını alamayan işçiler, adliye önünde açıklama yaptı