Köyceğizliler depremzedelere kan bağışına yoğun ilgi gösterdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Kızılay tarafından depremzedeler için düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Kızılay tarafından depremzedeler için düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Kızılay kan bağışı çağrısında bulundu. Kan bağışı çağrısına tüm Türkiye'de olduğu gibi Köyceğiz'de de vatandaşlar duyarsız kalmadı. Köyceğiz Öğretmen Evi önünde gerçekleşen kan bağışı etkinliğine Köyceğizli vatandaşlar akın etti. Köyceğiz Öğretmen Evi önüne kurulan Türk Kızılay bağış noktasında vatandaşlar depremzedelere kan vermek için sırada bekledi. Sosyal medya aracılığıyla yapılan kan bağışı çağrısına kayıtsız kalmayan Köyceğizli kan bağışçıları yapılan yardımların yerlerine ulaşmasını umduklarını ifade etti.

Manşetler

Osmaniye’de seyir halindeki tır alev alev yandı
Yedek lastikten 2 kilo esrar çıktı
Kaza anı araç kamerasında: Daha önce 3 kişi ölmüştü bu sefer yayalara motosiklet çarptı
Antalya’da ilkokulda yangın çıktı: Öğrenciler tahliye edildi
Bozyazı’da güvenlik güçlerine başarı belgesi
Mersin’de suç oranlarında düşüş: Yüzde 16 gerileme sağlandı
Özel güvenlik görevlisi adliyede ölü bulundu
Hatay’da zeytinlik alanda 30 düzensiz göçmen yakalandı
Silah çekmeye çalıştığı jandarmanın dikkati faciayı önledi
Hatay’da 24 yıl 6 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı