Köylüler yangını endişeli gözlerle izledi

Mersin'in Gülnar ilçesinde bu sabah başlayan orman yangını, yakındaki Karadere Mahallesi'ne kadar ulaştı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde bu sabah başlayan orman yangını, yakındaki Karadere Mahallesi'ne kadar ulaştı. Köylüler rüzgarın etkisiyle yön değiştiren yangını endişeyle izliyor.

Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Mahallesi Karadere mevkiinde bu sabah çıkan orman yangınıyla ilgili söndürme çalışmaları sürüyor. Mersin Valiliği ve Gülnar Kaymakamlığı koordinesinde devam eden söndürme çalışmalarına 10'dan fazla hava aracının yanı sıra 40 arazöz ve 300'den fazla personel müdahale edilirken, bölge halkı da destek veriyor.

Aşırı rüzgar ve rüzgarın sık sık yön değiştirmesi söndürme çalışmalarını güçleştirirken, alevler yakındaki Karadere Mahallesi'ne kadar ulaştı. Daha önce tedbir amaçlı 30'un üzerinde evin boşaltıldığı mahalledeki hayvanlar da jandarma ekiplerince yerleşim yerinden uzaklaştırıldı.

Yerleşim yerine kadar ulaşan yangını endişeli gözlerle izleyen bölge halkı, yangından duydukları üzüntüyü dile getirirken, ekiplere de destek olmaya çalışıyor.

Manşetler

Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi
Finike-Kumluca yolunda kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Demre Kaleköy’de rahatsızlanan kişi, sahil güvenlik botuyla tahliye edildi
Burdur’da 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada aileler cenazelerini gözyaşlarıyla teslim aldı
Belediye boşaltıyor, o dolduruyor: Daha önce 2 operasyonda 16 kamyon çöp çıkan evden 4 kamyon daha çöp çıktı