Kozan Belediyesi kaldırımları işgal edenlere ceza yazdı

Adana'nın Kozan ilçesinde kaldırım işgali yapan esnafa yönelik denetimlerde malzemelere el konuldu, kurallara uymayanlara idari para cezası uygulandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde kaldırım işgali yapan esnafa yönelik denetimlerde malzemelere el konuldu, kurallara uymayanlara idari para cezası uygulandı.

Kozan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kullanımına ayrılan kaldırımları iş yeri malzemeleri ile dolduran esnafları önce uyardı. İlçe merkezindeki Üstün Sokak, Saimbeyli Caddesi, Işıklı Yol ve Göç Yolu'nda gerçekleştirilen denetimlerde 67 iş yeri kontrol edildi. İşgaliyeleri bir kısmı kaldırıldı, bir kısmı ise toplandı. Denetimlerde kaldırım işgali yaptığı belirlenenlere ise Kabahatler Kanunu çerçevesinde 3 bin TL idari para cezası uygulandı.

Zabıta ekipleri, denetimlerin aralıksız süreceğini vurgulayarak kaldırımların yayalara ait olduğunu, iş yeri sahiplerinin ürün, flama ya da motosiklet bırakarak işgale neden olamayacağını belirtti.

Manşetler

Ayakkabı tabanı üreten fabrika alevlere teslim oldu
Çatıya çıkan işçi para hesabına yatınca aşağıya indi
(Düzeltme) Tomrukların altında feci şekilde can verdi
Antalya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
Traktör sürücüsü yaşlı adam kazada hayatını kaybetti
Tomrukların altında feci şekilde can verdi
Denizde boğulma tehlikesi geçiren şahıs hastaneye kaldırıldı
Arsuz’da kepçeyle çarpışan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Alparslan Kuytul, kendinden habersiz hareket eden örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
Önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca bahçeye uçtu