Kozan emniyeti uyuşturucuya geçit vermiyor

Adana'nın Kozan ilçesinde bir haftada yapılan uygulamalarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir haftada yapılan uygulamalarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14-21 Nisan tarihlerinde "Kozan'a Güven Uygulamaları" çerçevesinde, 38 ayrı noktada geniş çaplı denetimler gerçekleştirdi. 353 emniyet personelinin katılımıyla yapılan şok uygulamalarda 1 ruhsatsız tabanca ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Denetimlerde kural ihlali yapan 28 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. Ayrıca 11 araç ve 1 motosiklet trafikten men edildi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar da 29.53 gram uyuşturucu ile birlikte bin 713 uyuşturucu/uyarıcı hap ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Alanya’da döviz bürosuna silahlı ve maskeli soygun girişimi
Haber alınamayan İsveçli turist, odasında ölü bulundu
Kaza sonrası korku dolu anlar: Tır şoförü, camını kıran sürücünün aracına çarpıp kaçtı
Osmaniye’de otomobil park halindeki vince çarptı: 1 yaralı
Isparta’da besihane yangını: Binlerce saman ve yonca balyası zarar gördü
Aksu’da otomobil ile tır çarpıştı
Alanya’da safari aracı devrildi: 11 yaralı
Uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli yakalandı
Tutuklanan Yeni Parti Burdur İl Başkanı Ayten için parti yöneticiliğinden kısıtlama geldi
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı