Kozan emniyeti uyuşturucuya geçit vermiyor

Adana'nın Kozan ilçesinde bir haftada yapılan uygulamalarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir haftada yapılan uygulamalarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14-21 Nisan tarihlerinde "Kozan'a Güven Uygulamaları" çerçevesinde, 38 ayrı noktada geniş çaplı denetimler gerçekleştirdi. 353 emniyet personelinin katılımıyla yapılan şok uygulamalarda 1 ruhsatsız tabanca ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Denetimlerde kural ihlali yapan 28 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. Ayrıca 11 araç ve 1 motosiklet trafikten men edildi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar da 29.53 gram uyuşturucu ile birlikte bin 713 uyuşturucu/uyarıcı hap ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manşetler

İskenderun’da işledikleri suçlardan aranan 2 kişi yakalandı
Hatay’da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Zirai gübre yüklü tır devrildi: 1 yaralı
Alanya’da çamaşır makinesi yangını korkuttu
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin memleketi Isparta’da ebediyete uğurlandı
Hatay’da kalp krizi geçiren asker hayatını kaybetti
Şehit olan askerin acı haberi ailesine ulaştı
Antalya’da otomobile ’60 milyon TL’ kurşunu
Kendisini MİT görevlisi olarak tanıtıp vatandaşı dolandıran şüpheli suçüstü yakalandı
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin’in naaşı Isparta’ya getirildi