Kozan’da ‘aile’ konulu seminer

ADANA (İHA) – Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Yazar Sıtkı Aslanhan, Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen program çerçevesinde seminer verdi.

ADANA (İHA) – Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Yazar Sıtkı Aslanhan, Kozan Belediyesi tarafından düzenlenen program çerçevesinde seminer verdi.

Aslanhan, konuşmasında aile kavramının önemine ve modern dünyada aile olmanın zorluklarına değindi. İnsan ilişkileri, iletişim, sorun çözme, çocuk yetiştirme gibi konuları ele alan Aslanhan, aile içinde uyumlu ve sağlıklı bir ilişkinin nasıl sağlanabileceği üzerine bilgiler verdi.

Ayrıca Aslanhan, aile değerleri, sevgi, saygı, empati gibi kavramları vurgulayarak katılımcılara aile hayatlarında bu değerlere nasıl odaklanabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Programın sonunda Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan'ın yöresel ürünlerinin olduğu sepeti takdim ederek Aslanhan'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yazar Aslanhan konferans sonunda kitapseverler ile buluşarak hem kitaplarını imzaladı hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manşetler

Trafikte bıçakla dehşet yaşatan baba-oğula 363 bin TL ceza
Adana’da evin duvarına çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı
Osmaniye’de otomobil köprüden uçtu: 1 yaralı
Kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme