Kozan’da huzur güven uygulamalarında 7 hükümlü yakalandı

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleşen "Huzur ve Güven" uygulamalarında 7 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 7 hükümlü yakalandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleşen "Huzur ve Güven" uygulamalarında 7 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 7 hükümlü yakalandı.

Kozan'da 4-11 Kasım tarihleri arasında 28 farklı noktada 274 polis ile gerçekleştirilen "Huzur ve Güven" uygulamalarında suçlular yakalanırken, suç unsurları da ele geçirildi. Uygulamalarda yapılan aramalarda 7 ruhsatsız tüfek ve 29 fişek ele geçirilirken, 20.67 gram ve 4 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Trafik uygulamalarında ise 11 araca modifiyede işlem yapılırken, 40 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. 13 araç, 5 motosiklet trafikten men edildi.

Uygulamalarda ayrıca hırsızlık, adam yaralama ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından aranan 7 hükümlü yakalandı.

Manşetler

Patlamaya ilişkin Adana Valiliği’nden açıklama
Genç kadın evde silahla göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu
Erzin’de tanker narenciye bahçesine uçtu
Samandağ’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı
Adana’da 3 katlı binada patlama: 2 ağır yaralı
Burdur’da ormanlık alanda erkek cesedi bulundu
Adana’da raydan çıkan metro vagonu direğe çarptı
Osmaniye’de otomobil ile ticari araç çarpıştı: 6 yaralı
Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı
Kumluca’da hortum seraları vurdu, 10 dönüm alan zarar gördü