Kozan’da huzur güven uygulamalarında 7 hükümlü yakalandı

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleşen "Huzur ve Güven" uygulamalarında 7 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 7 hükümlü yakalandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleşen "Huzur ve Güven" uygulamalarında 7 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 7 hükümlü yakalandı.

Kozan'da 4-11 Kasım tarihleri arasında 28 farklı noktada 274 polis ile gerçekleştirilen "Huzur ve Güven" uygulamalarında suçlular yakalanırken, suç unsurları da ele geçirildi. Uygulamalarda yapılan aramalarda 7 ruhsatsız tüfek ve 29 fişek ele geçirilirken, 20.67 gram ve 4 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Trafik uygulamalarında ise 11 araca modifiyede işlem yapılırken, 40 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. 13 araç, 5 motosiklet trafikten men edildi.

Uygulamalarda ayrıca hırsızlık, adam yaralama ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından aranan 7 hükümlü yakalandı.

Manşetler

Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı
Kedinin tek başına 6 köpekle mücadele ettiği anlar kameraya yansıdı
Bekleyen onlarca sürücüyü hiçe sayarak ’kaynak’ yapan sürücüler dron kamerasıyla tespit edildi
Göçmen kaçakçısı 2 organizatöre 401 bin TL ceza
Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı
Mersin’de üst aramasında polislere direnen şahıslar ile polisler arasında arbede
ANSET soruşturmasında 5 tutuklama