Kozan’da ikamet yangını: 4 kişi dumandan etkilendi

Adana'nın Kozan ilçesinde 3 katlı bir binanı 2. katındaki dairede çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Adana'nın Kozan ilçesinde 3 katlı bir binanı 2. katındaki dairede çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Aslanpaşa Mahallesi Fehmi Özay Türkay Caddesi üzerinde A. G.'ye ait bir binanın ikinci katındaki dairede çıktı. Saat 23.45 sıralarında meydana gelen yangında ihbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangına uykuda yakalanan ev sahibi A. G. (56), oğlu M. G. (33), eşi N.G. ve N. G. çocuğu dumandan etkilendikleri için ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, tedbir amaçlı olarak elektrik ve doğal gaz akışı kesildi. Yangında dumandan etkilenen ailenin hastanedeki tedavileri sürerken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Manşetler

Alparslan Kuytul, kendinden habersiz hareket eden örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
Önüne çıkan kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca bahçeye uçtu
Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 250 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan patlayıcı ve silah operasyonu
Kendilerini yetkili teknik servis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı
Oğlunun cezasına yetişti, kendi cezası daha ağır oldu
Beton pompası üzerine düşen işçi öldü
1.5 kilo metamfetamin iki kadın kuryenin bağırsak ve midesinden çıktı
Kurallara uymayan motosiklet sürücülerine 1 milyon 266 bin TL ceza
Babasına çarpıp kaçanlara "İnsanlık dışı bir durum" diyerek tepki gösterdi