Kozan’da öğrenciler “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izledi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, geçtiğimiz yıl Akdam Mahallesi İlk ve Ortaokulu ziyaretinde öğrencilere sinema sözünü "Kesişme: İyi ki Varsın...

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, geçtiğimiz yıl Akdam Mahallesi İlk ve Ortaokulu ziyaretinde öğrencilere sinema sözünü "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi ile tuttu.

Akdam Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, hem filmi izlemeleri hem de Kozan'ı daha iyi tanımaları için Kozan Belediyesi tarafından misafir edildi. 120 kişilik öğrenci grubu önce Kozan Belediye Sinema salonunda "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini izleyip ardından Kozan'ın tarihi ve güzelliklerini gezdi.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, kırsal kesimde, şehrin avantajlarına uzak kalan öğrenciler için bu tip uygulamaların devam edeceğini belirterek, "Özellikle çocukların mutlaka sinema ile tanışmasını istiyoruz. Eren gibi, Akif gibi milli değerlerin yüksek olduğu filmleri, tüm Türkiye ile aynı anda sinemamıza göstermek ve öğrencilerimizin de bu eserleri izlemesi için çaba gösteriyoruz" dedi.

Manşetler

Lastikçiye silahlı saldırı sırasında aracıyla yoldan geçerken vurulan kadın hayatını kaybetti
Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu
Denize giren 14 yaşındaki Melih, hayatını kaybetti
Burdur’da önüne köpek çıkınca kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi:1 yaralı
Alanya’da halk otobüsü şoförü ile yolcu arasındaki ‘ücret’ tartışması kamerada
Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Antalya’da kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı
Antalya’da korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı
Adana’da kuvvetli rüzgar ağaçları söktü, çatıları uçurdu