Kozanlı gençler Başkenti gezdi

Kozan Belediyesi, Nihat Atlı Eğitim Tesisleri'nde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Ankara'ya gezi programı düzenledi.

Kozan Belediyesi, Nihat Atlı Eğitim Tesisleri'nde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Ankara'ya gezi programı düzenledi. Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen programda öğrenciler; Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Anıtkabir, AFAD, Bilkent Üniversitesi ve Ankara'daki Kozan Vakfı'nı ziyaret etti.

Gezi çerçevesinde gençler, hem Türkiye'nin önemli kurumlarını yerinde tanıma fırsatı buldu hem de üniversite yaşamı ve afet yönetimi gibi konularda bilgi edindi. Kültürel ve eğitsel yönü güçlü olan program, öğrenciler için unutulmaz bir deneyim olurken, gençlerin vizyonunun gelişmesine katkı sağladı.

Başkan Mustafa Atlı, gezinin ardından yaptığı değerlendirmede, gençlerin ufkunu açacak her çalışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, "Evlatlarımızın farklı şehirleri görmesi, önemli kurumları tanıması ve hedeflerini büyütmesi bizim için çok kıymetli. Onların memnuniyeti doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öğrenciler ise geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine bu imkânı sağlayan Kozan Belediyesi ve Başkan Mustafa Atlı'ya teşekkür etti.

Manşetler

Antalya’da tır devrildi: Durakta bekleyen 2 kişi hayatını kaybetti
17 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan şahıs Isparta’da yakalandı
Ağabeyine çarptıktan sonra aracıyla çukura uçan sürücü tutuklandı
Motosikletin çarptığı yaya ağır yaralandı
Adana’da atık yüklü tır devrildi: Sürücü yaralandı
Mersin’deki traktörlerin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi
Böcek korkusuyla balkon duvarının üzerine çıkan kadın, ölümle burun buruna geldi
Adana’da yolcu otobüsü alt geçit duvarına çarptı: 11 yaralı
Dehşet anları kameraya yansımıştı: Araçla çarptığı kişi ağabeyi çıktı
Adana’da "Huzur ve Güven" uygulaması: 64 aranan şahıs yakalandı, 191 araca 1 milyon 139 bin TL ceza