Kubilayhan Yücel: "Az hata yapsak galibiyet içten bile değildi"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Az hata yapsak galibiyet içten bile değildi" dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Az hata yapsak galibiyet içten bile değildi" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor, sahasında Atakaş Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, "Oyuncularımız iyi mücadele etti. Kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çocuklar çok arzulu ve istekli bir futbol sergilediler. Oyuna gayet iyi başladık, iyi futbol oynadık. Oyundan memnunum. Biraz daha dikkatli olabilsek, daha az hata yapsak galibiyet içten bile değildi" dedi.

Manşetler

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Mezarlar selde çöktü aileler isyan etti
Antakya’da asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı
Belen’de toprak kaymasıyla mahsur kalan araç kurtarıldı
Alevlere teslim olan tır kullanılamaz hale geldi
Dereye uçan operatörü kurtaran 4 itfaiye personeli, oksijen zehirlenmesi yaşadı
Adana’da parktaki kuş yuvasını parçaladılar
Antalya’daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 3 gencin Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olduğu ortaya çıktı
Antalya’daki otobüs kazasında ölü sayısı 10’a yükseldi
Lüks otomobil park halindeki otobüse çarptı