Küçük Oğuzhan’ın hayali polis olmak

Mersin'de hayali polis olmak olan 7 yaşındaki Oğuzhan'ı ziyaret eden emniyet mensupları, küçük çocuğa polis üniforması giydirip çeşitli hediyeler verdi.

Mersin'de hayali polis olmak olan 7 yaşındaki Oğuzhan'ı ziyaret eden emniyet mensupları, küçük çocuğa polis üniforması giydirip çeşitli hediyeler verdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdür Yardımcısı Hayal Funda Önder ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Selma Petek'in de aralarında bulunduğu teşkilat mensupları, hayali polis olmak olan 7 yaşındaki Oğuzhan Altınel'i evinde ziyaret etti. Çocuğa polis üniforması giydirerek çeşitli hediyeler veren emniyet mensupları, polislik mesleği hakkında bilgilendirme yaptı, mesleğe ilişkin merak ettiği soruları yanıtladı.

Manşetler

Burdur’da 1 milyon değerinde sahte altın sattılar, polisten kaçamadılar
Döşemealtı’nda bin 104 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Mersin’de fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi davasında karar açıklandı
Tarsus’ta kahve ve derneklere kumar baskını
Kapkaç şüphelisi çaldığı kolyeyle yakalandı
Okulda akran zorbalığı iddiası: 15 yaşındaki öğrencinin çenesi kırıldı
Hafif ticari aracın çarptığı midibüs devrildi: 7 yaralı
Mersin’de yaya geçidindeki kazada ölenlerin sayısı 4’e yükseldi
Teravih namazına giderken kazada hayatını kaybetti, kaza anı kamerada