Kültür Evi’ne ilk turist kafilesi geldi

Kemer Belediyesi tarafından ilçenin tanıtımı için yapılan anlaşmalar sonrasında Polonyalı turist kafilesi Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret etti.

Kemer Belediyesi tarafından ilçenin tanıtımı için yapılan anlaşmalar sonrasında Polonyalı turist kafilesi Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret etti.

Acentecilerle yapılan son toplantı sonrası Polonyalı turist kafilesi, Liman Caddesi'nde yer alan Kültür Evi'ni ziyarete geldi. Polonyalı turist kafilesini, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cansın Efir ve Kültür Evi Sorumlusu Ramazan Kar karşıladı.

Kemer yöresinde halkın kullandığı ev eşyaları, tarım aletleri, eski yaşantılara ait objeler, eski fotoğraflar ve birçok tarihi belgenin sergilendiği Kültür Evi'ni gezen Polonyalı grup, Belediye Meclis Üyesi Efir ve Kültür Evi Sorumlusu Kar'dan bilgi aldı.

Meclis Üyesi Cansın Efir, yaptığı açıklamada, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer tanıtımı kapsamında yaptığı anlaşmaların meyvelerini vermeye başladığını belirterek, "Başkanımız öncülüğünde yapılan anlaşmalar meyvelerini vermeye başladı. Turist kafileleri Kültür Evi'ni ziyaret ederek, Kemer'in tarihini de öğreniyor. Amacımız hem kültürümüzü tanıtmak hem de turizmi canlandırmak. Kültür Evi'ne gelen turistlerin Liman Caddesi'nde yer alan esnafımızdan da alışveriş yapmalarını sağlamak istiyoruz. Turizme katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Manşetler

Hatay’da otomobille motosiklet çarpıştı: 4 yaralı
Silifke Belediyesi’ne yönelik ’rüşvet’ soruşturmasında belediye başkanı ile birlikte 8 kişi tutuklandı
Mersin’de çöp sahasında çıkan yangın ormanlık alana sıçradı
Rus turist bahçede ölü bulundu
Osmaniye’de bıçaklı kavga: 1 ölü
Kazada uçuruma yuvarlanan cip hurdaya döndü: 1 ölü
Üst geçitte 4 araç birbirine girdi: 1 yaralı
Antalya’da elektrik trafosunda çıkan yangın kokuttu
Burdur’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı
’Dur’ ihtarına uymadı, yaşanan kovalamacının ardından yakalandı