Kumluca Atatürk Stadyumu’nda son rötuşlar yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kumluca'ya kazandırdığı Atatürk Stadyumu'nda tüm yapısal imalatlar tamamlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kumluca'ya kazandırdığı Atatürk Stadyumu'nda tüm yapısal imalatlar tamamlandı. Son rötuşların titizlikle gerçekleştirildiği stadyumda, saha içi rulo çim serme işlemi de tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, Kumluca'ya sözünü verdiği Kumluca Atatürk Stadyumu Projesi'nde sona yaklaşıldı. Başta güreş, maç, konserler ve festivaller olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan stadyumda son rötuşlar yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü kapsamında hayata geçirilen proje, Kumluca'nın sosyal ve kültürel hayatına yeni bir ivme kazandıracak.

Yapısal imalatlar tamamlandı

Stadyum projesinde kaba ve ince işler tamamen bitirildi. Saha içi rulo çim serme işlemleri tamamlandı. Yapı çevresinde uygulanacak peyzaj için alt yapı çalışmaları hazır hale getirildi. Bitkisel ve yapısal peyzajın tamamlanmasıyla stadyum kısa sürede Kumlucalıların ve Antalya halkının hizmetine sunulacak. Kumluca Atatürk Stadyumu, 13 bin 200 metrekare alanın yaklaşık 6 bin 650 metrekarelik kısmına inşa edildi. Projede, idari alanlar, tuvaletler, engelli tuvaletleri, duşlar, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alıyor. Projede ayrıca 2 bin metrekare yeşil alan ve 97 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.

Manşetler

Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı
Kuma gömülen tırı iki traktör kurtardı
Yolda aniden duran araca motosiklet çarptı
Karşı şeride geçip 3 araca çarptı: 4 yaralı
Kahramanmaraş’ta kına gecesindeki kavgada ağır yaralanan 4 kişiden biri hayatını kaybetti