Kumluca’da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı

Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Antalya'nın Kumluca İlçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Antalya'nın Kumluca İlçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çanakkale Zaferi ev Çanakkale Şehitleri anma etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz ve protokol üyelerinin katıldığı çelenk koyma töreninden sonra Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezine geçildi. Buradaki törenler saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Daha sonra Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Burak Ünsal tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sıla Şen tarafından "Dur Yolcu" adlı şiir okundu.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlk okul, orta okul ve liseler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kumluca İlçe Müftülüğüne bağlı Sadık Kavalcı Yatılı Erkek Kuran Kursun'da hafızlık eğitimini tamamlayan Hamza Bilgili'ye belgesi Kumluca Müftüsü Süleyman Çoban tarafından verildi.

Tören, Kumluca Anadolu Lisesi öğretmenleri rehberliğinde "Çanakkale Geçilmez" adlı müzikli gösterilerle sona erdi.

Manşetler

Kendisini döven komşusunu vurup tutuklandı: "Gururuma yediremedim, vurdum"
Burdur’da fuhuş operasyonu: 3 tutuklama
Sevgilisinin eski erkek arkadaşını öldürdü: Balkondan balkona atlayıp kaçmak istedi
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından bilgilendirme ve farkındalık eğitimi
Plakası bezle kapatılan Mercedes plakasız çıktı
Cinayetten 26 yıl ceza yedi, göl kenarında gezerken yakalandı
Hatay’da düzensiz göçmen operasyonu: 8 göçmen yakalandı, 1 organizatör tutuklandı
Serik’te ticari taksi ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı
Mersin’de sazlık alandaki yangın söndürüldü: Bir sera zarar gördü
Ağabeyi geri manevra yaparken kamyonun altında kalan genç hayatını kaybetti